Evenimentul Zilei > Monden > Alex Velea nici nu concepe o împăcare cu Cătălin Măruță. „Ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, iar tu ți-ai fracturat-o”
Alex Velea nici nu concepe o împăcare cu Cătălin Măruță. „Ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, iar tu ți-ai fracturat-o”

Alex Velea nici nu concepe o împăcare cu Cătălin Măruță. „Ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, iar tu ți-ai fracturat-o”

După ce Alex Velea a vorbit într-un podcast despre Cătălin Măruță, acuzându-l direct că aduce mereu în discuție numele lui și al Antoniei într-un context nefavorabil, prezentatorul TV a încercat să îngroape securea războiului și a încercat cumva o împăcare. Mesajul lui Măruță nu doar că nu a ajuns la sufletul lui Velea, dar artistul îi răspunde răspicat că între ei nu o să mai fie vorba niciodată de vreo prietenie.

Degeaba a încercat Cătălin Măruță să-i vorbească lui Velea despre prietenie, căci acesta i-a dat un răspuns care cu siguranță nu-l va încânta foarte tare.

„Nea Măruță…Hai să-ți zic și părerea mea despre „scuzele” astea false și dorința ta de „a da bine” la final, după ce ai fost „tras de urechi” de public. Într-o prietenie, dacă a existat vreodată, e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și de termenul „bărbați”. În general ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai „fracturat-o” în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria „nevertebrate”.

Ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și te-ai făcut că nu vezi când eu „prietenul tău” eram atacat din toate părțile…Vreau să te asigur că „la final” nu voi fi lângă tine ca să ne putem strânge mâna, nu de altceva, dar am învățat în anii ăștia din ce ești făcut și că tu nu ești capabil  de sentimente sincere sau de empatie reală, totul este o mască, e un rol pe care îl joci bine  „ca să dai bine” și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine ori de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a postat Alex Velea pe site-urile de socializare, după ce acum câteva zile prezentatorul emisiunii „La Măruță”  a sperat la o întâlnire față în față.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus”, a transmis Măruță pe pagina sa de Facebook.

Vă reamintim că tot acest schimb de replici a pornit din podcast-ul realizat de Speak, unde Alex Velea a fost extrem de tăios la adresa lui Cătălin Măruță. „Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva de nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a spus Alex Velea în podcast-ul lui Speak.