Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Roman. „BULLYING-UL și HATE-UL te fac un om mai bun? Fain & Simplu – Podcast cu Mihai Morar E 012
Oana Roman. „BULLYING-UL și HATE-UL te fac un om mai bun? Fain & Simplu – Podcast cu Mihai Morar E 012

Oana Roman. „BULLYING-UL și HATE-UL te fac un om mai bun? Fain & Simplu – Podcast cu Mihai Morar E 012

La definiția cuvântului ”bullying”, Oana Roman, invitata lui Mihai Morar în episodul 012 al podcastului „Fain & Simplu”, ar putea fi studiu de caz. Bullyingul a început din școala generală. Au urmat eticheta de ”fata lui tata”, porecla de Miss Piggy și tonele de comentarii negative la adresa ei. Deși în toți anii de când a devenit persoană publică fără voia ei a suportat zeci de atacuri la propria imagine, Oana nu urăște pe nimeni. 

Cu o mamă profesoară de arabă, un tată prim-ministru, un bunic matern ambasador și o bunică paternă din Santander, din Nordul Spaniei, Oana a fost mereu un copil altfel. A mers la o creșă „privată”, a fost mutată într-o vilă de protocol la numai 13 ani, a fost lipsită de prezența părinților prea ocupați cu treburile țării și s-a pomenit aruncată într-o depresie profundă, copil fiind. Doar prezența unui câine îi mai alina suferința provocată de absența familiei și de imposibilitatea de a-și mai întâlni vechii prieteni. A început să caute validare în anturajul care de fapt nu urmărea decât să se bucure de eventuale privilegii. A realizat târziu acest lucru, abia când tatăl ei a nu a mai ocupat o funcție înaltă, iar așa zișii prieteni au început să se rărească. A studiat la Paris și se întreține exclusiv din munca ei.

În episodul din această săptămână a podcasului „Fain & Simplu”, Oana Roman nu evită să vorbească despre privilegii, petreceri de lux, avioane private, dar și despre sacrificii, muncă asiduă, terapie împotriva depresiei și probleme financiare.

Descoperiți tot episodul aici:

 

Un proiect Radio ZU, parte a GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C.) SRL

Disponibil pe YouTube, Spotify, Apple si Google Podcasts și pe https://fainsisimplu.ro  (P)