Evenimentul Zilei > Monden > Oana Mizil, decizie surprinzătoare după ce l-a acuzat pe Marian Vanghelie că a agresat-o
Oana Mizil, decizie surprinzătoare după ce l-a acuzat pe Marian Vanghelie că a agresat-o

Oana Mizil, decizie surprinzătoare după ce l-a acuzat pe Marian Vanghelie că a agresat-o

Oana Mizil a ajuns sâmbătă seara la Spitalul Elias, după ce ar fi fost agresată de partenerul ei de viață, Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5. Medicii au anunțat Poliția, iar Vanghelie a primit ordin de restricție pentru cinci zile.

Sandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie a provocat un adevărat iureș. În ce polițiștii au transmis un comunicat în care au confirmat că a fost vorba despre violență în familie, Marian Vanghelie a negat acest lucru.

Apelul la 112 a fost efectuat sâmbătă noapte, după cum au anunțat reprezentanții poliției într-un comunicat. „La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se precizează în comunicatul forțelor de ordine.

Marian Vanghlie a negat totul. „Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția.”, a declarat Marian Vanghelie.

Astăzi, cei doi urmau să fie audiați de către polițiști, însă Oana Mizil a cerut retragerea ordinului de protecție.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: