Evenimentul Zilei > Monden > Serghei Mizil dezvăluie adevărul. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Oana Mizil. „Acum mă uit la ea”
Serghei Mizil dezvăluie adevărul. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Oana Mizil. „Acum mă uit la ea”

Serghei Mizil dezvăluie adevărul. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Oana Mizil. „Acum mă uit la ea”

Serghei Mizil vorbește despre starea de sănătate a Oanei Mizil și despre conflictul iscat între ea și soțul său. Marian Vanghelie, pe de altă parte, se arată rezervat în declarații și așteaptă să meargă la mare. Astfel, toată lumea se va convinge că Oana Mizil nu are probleme de sănătate.

Serghei Mizil dă cărțile pe față și oferă detalii despre situația dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil, după ce în spațiul public s-a discutat că între cei doi ar fi avut loc un scandal, iar nepoata sa ar fi fost agresată fizic.

Oana Mizil a ajuns la spital, sâmbătă seara. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale și, din câte se pare, îl acuză pe Marian Vanghelie că ar fi agresat-o. Împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis, de către autorități, un ordin de restricție ce are regim provizoriu.

Ce dezvăluie Serghei Mizil despre nepoata sa

Serghei Mizil a vorbit despre starea de sănătate a nepoatei sale, după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora aceasta a ajuns la spital din cauză că Marian Vanghelie a bătut-o. Bărbatul a negat că între Oana Mizil și Vanghelie ar fi avut loc o ceartă.

„Noi avem curțile una lângă alta, acum mă uit la ea în curte, unde este și sor-mea, și Oana se joacă cu copilul în curte, este foarte bine. Nu a fost niciun scandal, a fost o ceartă”, a declarat Serghei Mizil pentru gandul.ro.

Vanghelie refuză să discute despre ordinul emis împotriva sa

Marian Vanghelie a refuzat să comenteze informațiile potrivit cărora împotriva sa a fost emis un ordin de protecție care nu îi mai oferă posibilitatea de a se afla în preajma Oanei Mizil. Contactat și de reporterii EvZ, fostul primar nu a dat curs solicitărilor telefonice.

În schimb, el a dezvăluit pentru Antena3 că se pregătește să meargă la mare cu iubita sa, iar toată lumea poate să se convingă, atunci, că Oana nu are probleme de sănătate.

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie, potrivit sursei citate.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: