Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Mizil a ajuns la spital, de urgență, după ce ar fi fost agresată de Marian Vanghelie
Oana Mizil a ajuns la spital, de urgență, după ce ar fi fost agresată de Marian Vanghelie

Oana Mizil a ajuns la spital, de urgență, după ce ar fi fost agresată de Marian Vanghelie

Probleme mari în cuplul Oana Mizil - Marian Vanghelie, după un conflict violent, care ar fi dus-o pe soția fostului primar de la Sectorul 5 la spital.

Oana Mizil a ajuns la spital,sâmbătă seara. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale și, din câte se pare, îl acuză pe Marian Vanghelie că ar fi agresat-o. Împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis, de către autorități, un ordin de restricție ce are regim provizoriu.

Comunicatul dat de poliție: Victima a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale

Contactat de reporterii evz.ro, Marian Vanghelie nu a răspuns la telefon pentru a oferi detalii despre acest subiect. Oana Mizil a fost la Spitalul Elias. A plecat din spital după ce i s-a făcut computer tomograf. Nu se știe încă dacă va merge la IML ca să-și scoată certificat medico-legal.

Apelul la 112 a fost efectuat sâmbătă noapte, după cum au anunțat reprezentanții poliției într-un comunicat. „La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se precizează în comunicatul forțelor de ordine.

Oana Mizil și Marian Vanghelie formează un cuplu de 9 ani. Cei doi au o fetiță, Maria. „E foarte ambițioasă de mică, face sport”

Oana Mizil are o relație cu Marian Vanghelie de aproximativ 9 ani. Cei doi au o fată, Maria. „Suntem tare mândri de Maria, e foarte ambițioasă de mică, face sport, știe să meargă cu rolele, se dă cu schiurile, este sociabilă cu alți copii. Este un copil bun și frumos”, spunea Oana Mizil în cadrul unui interviu.