Evenimentul Zilei > Monden > Oana Lovin s-a destăinuit în emisiunea lui Mădălin Ionescu. Vedeta trece prin clipe grele
Oana Lovin s-a destăinuit în emisiunea lui Mădălin Ionescu. Vedeta trece prin clipe grele

Oana Lovin s-a destăinuit în emisiunea lui Mădălin Ionescu. Vedeta trece prin clipe grele

Oana Lovin are un istoric controversat, trăind de-a lungul timpului experiențe care au atras atenția publicului și au propulsat-o în lumina reflectoarelor. Însă, vedeta are încă secrete de dezvăluit.

Secrete din viața Oanei Lovin. Vedeta a decis că este momentul să dezvăluie lucruri neștiute de nimeni. Lăsând în spate trecutul controversat, a pornit pe un nou drum, dedicându-se propriei emisiuni.

Se pare că necazurile se țin scai de prezentatoarea TV. Oana Lovin trece prin clipe grele, după ce a primit o veste cumplită din partea medicilor.

Oana Lovin a dezvăluit secrete din viața ei

Vedeta este de multă vreme în atenția publicului, având un trecut controversat. Oana Lovin a lucrat în urmă cu ceva vreme și în industria de videochat. Acum este prezentatoare TV la postul Metropola TV.

Oana Lovin a dezvăluit secrete din viața ei, în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu. Vedeta a discutat despre lucrurile noi din viața ei și despre parcursul carierei sale.

Prezentatoarea TV a mărturisit că a trecut recent printr-un șoc, după ce a primit o veste cumplită din partea medicilor. Anunțul nefericit a venit în același timp cu jobul în televiziune, conform declarațiilor făcute în emisiune. Oana Lovin a fost diagnosticată cu cancer de mușchi neted, iar medicii i-au dat maxim 5 ani de viață.

 „Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted! „Da, este adevărat, mi s-a descoperit o formațiune tumorală uterină, un diagnostic despre care medicii spuneau că-mi mai dă 3, maxim 5 ani de viață. Din fericire, un RMN făcut la timp a determinat că diagnosticul nu este chiar atât de grav, însă trebuie urmărită cu atenție evoluția situație. Am fost operată, indicația este să scot uterul, însă îmi doresc copii!”, a declarat Oana Lovin.

„Eu nu am știut ce sunt alea petreceri”

Oana Lovin spune că a primit o educație exemplară de tatăl ei. Ea a fost crescută în Valea Jiului, printre mineri, tatăl ei fiind unul dintre aceștia. De asemenea, el a fost și lider de sindicat.

 „Eu nu am știut ce sunt alea petreceri, tata m-a ținut din scurt. Când se întuneca, obligatoriu trebuia să fiu în casă. Tata m-a învățat să fiu corectă, să iubesc oamenii, iar eu mi-am dorit să fiu iubită de oameni. Îmi amintesc că m-am apropiat, la un moment dat de băiatului unui important om din Valea Jiului. Tata s-a supărat foarte tare atunci. Mi-a spus că locul meu nu e în Valea Jiului, eu sunt deșteaptă și trebuie să ajung un om mare. Îmi spunea că dacă rămân acolo, nu voi avea viitor. De departe cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost acela că nu trebuie să depind niciodată de un bărbat!”, a mai spus Oana Lovin.