Oana Lis a făcut mărturisiri sfâșietoare despre una dintre cele mai mari traume trăite. Soția fostului primar al Capitalei a absolvit Facultatea de Psihologie anul trecut și și-a dorit enorm să facă acest lucru, pentru că a sperat că astfel va putea să se lupte mai ușor cu depresia, scrie Cancan.

Astăzi, Oana Lis a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu un impact emoțional puternic! Și asta pentru că, pe imagine au fost  notate șapte dintre replicile care au marcat copilăria mai multor generații, printre care și cea din care vedeta face parte. Înainte să facă postarea, ea a așternut câteva rânduri despre coșmarul trăit alături de tatăl său.

„Eu te-am făcut, eu te omor!…» Pe asta o auzeam cel mai des de la «tăticu” și, acum, îmi dau seama că un om bolnav psihic, că el poate avea un comportament dereglat și el chiar poate crede că, dacă el mi-a dat viață (Nu, Dumnezeu prin el)… el chiar poate crede că are… că poate avea… dreptul de veto asupra mea! Trist, dar adevărat!….”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: