Amintim că fosta vedetă a celor de la Pro Tv îi acuza în termeni duri pe părinţii băieţelului (I.A.) sfâşiat de câini în septembrie 2013.

„Familia A.! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, a spus la vremea respectivă Solcanu.

A urmat un val indignare publică, iar în urma presiunilor venite din toate părţile, Solcanu a fost nevoit să renunţe la colaborarea cu Pro Tv.

Totuşi, puţin îşi mai amintesc că numai cu an înainte, prezentator TV suferea o intervenţie chirurgicală foarte riscantă la Viena.

În prim-plan apărea îndepărtarea unei tumori la creier, operaţie peste care Solcanu a trecut cu bine în cele din urmă.

La începutul anilor 2000, el era unul dintre  cei mai apreciaţi oameni din PRO TV, însă episodul cu familia băieţelului sfâşiat de câini în Bucureşti a cântărit decisiv.

Atfel, gazda „Poveștirilor de noapte” a rămas fără loc de muncă din cauza unor vorbe pe care nu şi le-a calculat mai atent.

După ce a depăşit tumultul generat de acel scandal-monstru, Solcanu s-a dedicat unei pasiuni mai vechi, actoria.

Acesta a fost admis la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, la specializarea Artele spectacolului.

În paralel, el s-a dedicat şi unor proiecte de voluntariat, activând în zona apărării drepturilor animalelor.

Ce spunea Solcanu despre crunta experienţă a operaţiei pe creier? „Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa.

Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul.

Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi.

Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea.”

Recent, fostul prezentator de la Pro TV a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare complet schimbat, cu plete lungi și neras.

sursa: viva.ro

sursa foto: stirileprotv.ro