Luka Jovici, fotbalistul celor de la Real Madrid, a suferit o accidentare serioasă în timp ce se afla acasă, în Serbia. Jucătorul ar fi căzut de pe un zid și are mari probleme fizice: o fractură la nivelul osului calcaneu de la piciorul drept.

Tatăl lui Luka Jovici a declarat că fiul său s-a accidentat în timpul unui antrenament, dar o sursă apropiată familiei a povestit altceva pentru kurir.rs.

„A fost o accidentare foarte serioasă, abia a supraviețuit! A căzut de pe un zid, nici nu știu cum să vă explic. Nu știu cum a reușit să facă asta. Practic, totul a fost un accident”, a afirmat sursa.

„Osul fracturat al lui Jovic susține întreaga greutate a corpului și este destul de rezistent. În majoritatea cazurilor, fractura apare în urma unor lovituri foarte puternice sau în urma unor căzături de la înălțimi considerabile.

Recuperarea se face prin odihnă și fizioterapie. Dacă acest lucru va merge conform planului, abia atunci se va stabili cât va lipsi”, a declarat Jose Gonzalez, doctor specializat în medicina sportivă.