Radu Vâlcan, împreună cu întreaga echipă de filmare a emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, se află în Republica Dominicană, în plină pandemie.

Prezentatorul emisiunii a fost testat astăzi pentru COVID-19.
Întreaga echipă a emisiunii este atent monitorizată în momentul de faţă, iar Radu a dat mai multe detalii pe Instagram.

„Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere! ???”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Adela Popescu a rămas singură cu micuţii şi este extrem de îngrijorată de situaţia din lume. Ea a ţinut să îi transmită un mesaj lui Radu prin intermediul reţelelor de socializare.

„Da, știu, deplasarea e programată de mult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasa pe tine… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta. Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici n-are cum să se vadă de acolo. În fine… sper să îmi revină și vocea asta să pot să îți spun pe gura într-o forma elegantă cam tot ce simt.”, a scris Adela Popescu pe Instagram.