Vedeta  ia atitudine şi a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care explică lumii ce ar trebui să facă pentru a se proteja de virus.”Spală-ţi mâinile, nu şi creierul!” e numele pe care Mihaela Rădulescu l-a dat campaniei sale.  Ea îşi îndeamnă fanii să folosească fără teamă apa şi săpunul.

„În loc de panică, să spălăm mâinile şi să dezinfectăm tot ce atingem de zece ori pe zi. Şi să dăruim alcool sanitar şi dezinfectante pe lângă mărţişoare, tura asta. Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mâna nici dacă încheiem afacerea secolului, să strănutăm sau să tuşim în batistă sau în mâneca de la haină (dacă e mai la îndemână).

Putem chiar să profităm de situaţie şi să învăţăm cum se stă civilizat la coadă, la cam un metru distanţă, fără să suflăm în ceafa nimănui şi fără să atingem pe nimeni. Cel mai sănătos e să nu ne panicăm mai mult decât ne îngrijim de sănătatea personală. Igiena nu costă, doar se învaţă şi e cea mai bună metodă de prevenţie, de când s-a inventat săpunul”, a scris Mihaela Rădulescu pe conturile sociale.