Evenimentul Zilei > Actualitate > O tânără de 19 ani și-a înscenat propria răpire. Poveste desprinsă din filmele hollywoodiene
O tânără de 19 ani și-a înscenat propria răpire. Poveste desprinsă din filmele hollywoodiene

O tânără de 19 ani și-a înscenat propria răpire. Poveste desprinsă din filmele hollywoodiene

O tânără în vârstă de 19 ani, din Pitești, și-a înscenat propria răpire. Ea a pretins că a fost răpită de trei bărbați mascați, dar a fost găsită la locuința iubitului ei, din Craiova. Mama fetei a alertat Poliția, în momentul în care a văzut că tânăra nu a ajuns acasă.

„Imediat, poliţiştii au demarat verificările pentru localizarea acesteia. Tânăra avea asupra sa, la momentul plecării, telefonul mobil, însă nu răspunsese apelurilor şi mesajelor pe care mama ei le transmisese până la acel moment. După ce a primit un mesaj de la unul dintre poliţişti, aceasta a contactat-o pe mama sa, căreia i-a spus că ar fi fost răpită de pe raza municipiului Piteşti de trei bărbaţi mascaţi, care ar fi dus-o în Craiova, judeţul Dolj”, se precizează în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

De asemenea, fata a afirmat că cei trei „răpitori” au fost convinși de un bărbat să o lase la locuința acestuia. Ulterior, tânăra a recunoscut că a jucat o scenetă, pentru a fi alături de iubitul ei, pe care îl cunoscuse prin intermediul unei rețele de socializare.