Evenimentul Zilei > Economie > O staţiune va fi transformată în Saint-Tropez de România
O staţiune va fi transformată în Saint-Tropez de România

O staţiune va fi transformată în Saint-Tropez de România

Saint-Tropez, de ce nu şi în România! un proiect îndrăzneţ se va pune în mişcare cu rolul de a satisface dorinţele turiştilor. Un complex turistic din Delta Dunării aşteaptă toate aprobările pentru a tranforma locaţia în una extrem de luxoasă.

Un manager a declarat că stațiunea Gura Portiței va fi transformată într-un Saint-Tropez al României.

„Va fi un proiect pe termen lung, de mai mult de doi ani, iar Gura Portiţei va fi închis pentru renovare. E mai complicat aici cu autorizaţiile, pentru că suntem în zona Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD). Vor fi două restaurante, vor fi dublate sau chiar triplate locurile de cazare, va fi disponibil un turn de observare, unde turiştii vor putea urca să admire Delta şi împrejurimile, un centru spa, o piscină acoperită, o sală de fitness, o sală de conferinţe“, a afirmat Dragoş Valentin Dincă, managerul restaurantului care există acum în complexul Gura Portiţei, titrează bugetul.ro.

În prezent, restaurantul are patru terase și o capacitate totală de 250 de locuri. „După renovarea resortului turistic, va fi păstrat stilul de acum, cu amenajări incluzând materiale precum stuful. Vrem să facem din Gura Portiţei un Saint-Tropez al României“, a mai spus Dincă.