Evenimentul Zilei > Sport > O româncă era să-l scoată din joc pe Rafael Nadal. Cum putea rata ibericul titlul la Paris
O româncă era să-l scoată din joc pe Rafael Nadal. Cum putea rata ibericul titlul la Paris

O româncă era să-l scoată din joc pe Rafael Nadal. Cum putea rata ibericul titlul la Paris

Irina Bara a povestit o întâmplare amuzantă trăită în prezența „Regelui Zgurei”, pe care risca să-l accidenteze.

Jucătoarea de tenis Irina Bara a impresionat la această ediție a turneului Roland Garros, acolo unde a reușit să ajungă până în turul al 3-lea. Românca, locul 115 în ierarhia mondială, a ratat calificarea în optimile de finală ale competiției de Mare Șlem, după ce a fost eliminată de Sofia Kenin. Irina Bara a povestit o întâmplare amuzantă, trăită la această ediție a turneului parizian. Sportiva era să-l accidenteze pe Rafa Nadal, pe care ar fi putut să-l oprească astfelm învoluntat, din drumul către un nou trofeu cucerit la Roland Garros.

Spaniolul și-a trecut cel de-al 13-lea titlu pe zgura pariziană, după ce l-a zdrobit în ultimul act pe sârbul Novak Djokovici, în trei seturi, cu scorul de 6-0, 6-2, 7-5.

„ Era să o scap fix pe piciorul lui. Nu l-am lovit, mulțumesc, Doamne”

„Am pățit chiar acum, la Roland Garros. Eu ieșeam din vestiar de la fete și aveam o baterie externă foarte grea, cu care îmi încărcam telefonul. Nadal se încălzea și eu nu voiam să-l deranjez. Am încercat să-l ocolesc, să plec cât mai repede de acolo și, în acel moment, am scăpat bateria. Era să o scap fix pe piciorul lui. Nu l-am lovit, mulțumesc, Doamne, dar era să-l accidentez destul de rău dacă îi scăpam bateria pe picior”, a povestit jucătoarea de tenis la GSP Live.

Românca a spus că se simțea jenată după acest mic incident și i-a cerut scuze spaniolului. „I-am cerut scuze, iar el a spus: Don’t worry, no problem!” Am plecat cât mai repede, îmi era rușine, mă simțeam foarte prost. Mă simțeam vinovată pentru accidentarea lui Nadal. Mă gândeam că dacă nu câștigă anul ăsta, eram eu vinovată și nu puteam să trăiesc cu așa ceva. Se întâmplă mereu chestii amzuante, dar asta-i foarte proaspătă și de asta mi-am amintit-o, a mai spus Irina Bara pentru sursa citată.