Evenimentul Zilei > International > O româncă din Italia a murit în somn. Soțul, în stare de șoc atunci când s-a dus s-o trezească
O româncă din Italia a murit în somn. Soțul, în stare de șoc atunci când s-a dus s-o trezească

O româncă din Italia a murit în somn. Soțul, în stare de șoc atunci când s-a dus s-o trezească

O româncă în vârstă de 44 de ani, mama unui copil de 18 luni, a murit în somn. Descoperirea a fost făcută de soțul femeii.

O româncă în vârstă de 44 de ani a murit și a fost găsită în pat, de soțul ei. Evenimentul s-a petrecut în localitatea italiană Castrocielo, din Provincia Frosinone, regiunea Lazio. Femeia și-a dat ultima suflare în somn. Dimineața, soțul a mers să o trezească, mirat că partenera sa nu se dăduse jos din pat, așa cum făcea de obicei. A descoperit încă să femeia nu mai reacționa și era decedată.

Alertat, omul a sunat la salvare. Dar echipajul medical ajuns la domiciliul celor doi nu a mai putut decât să constate decesul. Chiar dacă medicii au efectuat manevre de resuscitare, conform rotalianul.com.

O româncă a murit în somn, procuroul a cerut efectuarea unei autopsii

Femeia moartă subit avea un copil în vârstă de 1 an și șase luni. Poliția a deschis un dosar și cercetează cauzele în care românca și-a pierdut viața. Primele concluzii arată că ar fi vorba despre cauze naturale, conform sursei citate.

Procurorul Parchetului din Cassino a dispus, să fie făcută şi autopsia, pentru a clarifica cu exactitate cauza decesului, mai scrie sursa citată.

Accidentul în care și-a pierdut viața o româncă în vârstă de 15 ani

O ală tragedie recentă petrecută în Italia a dus la moartea unei tinere în vârstă de 15 ani. Aceasta se afla într-o mașină al cărei șofer, român și el, a fost implicată într-un accident. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, conducea un BMW. Polițiștii au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 0,5 g/l. Ceea ce este împotriva legii pentru un șofer începător. Șoferul a ajuns la spital, împreună cu un alt pasager al autoturismului. El va fi acuzat pentru omor din culpă și conducere sub influența alcoolului.


Românca executată în Italia a avut un dușman redutabil! Criminalul a fost crescut într-o sectă

Cine este românca împușcată în Italia. Noi amănunte despre crima pasională