Evenimentul Zilei > Actualitate > O româncă a fost sechestrată şi violată timp de nouă ani, de patronul său italian
O româncă a fost sechestrată şi violată timp de nouă ani, de patronul său italian

O româncă a fost sechestrată şi violată timp de nouă ani, de patronul său italian

O româncă, în vârstă de 45 de ani, care a fost sechestrată şi violată, timp de nouă ani, de patronul său sicilian, a fost eliberată de autorităţile italiene.

Erika, o româncă în vârstă de 45 de ani, care a fost sechestrată timp de nouă ani într-o fermă din provincia siciliană Ragusa, din sudul Italiei, a fost salvată de autorităţi, potrivit Corriere del Mezzogiorno,  informează „Bună Ziua Iaşi”.

Femeia a ajuns să fie sechestrată şi violată de patronul italian, Salvatore Nicosia, în vârstă de 67 de ani, după ce s-a angajat la ferma acestuia, în anul 2006. Erika are şase copii rămaşi în România. Timp de nouă ani, Erika a suportat în tăcere violenţele, de teama pierderii locului de muncă.

Patronul a violat-o de nenumărate ori, deşi acesta locuieşte în aceeşi fermă împreună cu soţia şi cu un copil. În tot acest timp, Erika a fost nevoită să facă patru avorturi. Carabinerii au descins vineri la ferma din provincia Ragusa şi au eliberat-o, după ce aceasta a avut curajul de a prezenta situaţia sa incredibilă unui agent al carabinierilor pe care l-a văzut trecând pe stradă.

Erika a fost trimisă într-un centru unde va fi consultată medical şi va primi consiliere psihologică. Italianul Salvatore Nicosia a fost plasat în arest preventiv, fiind acuzat de sechestrare de persoane în formă agravată şi de agresiuni sexuale.