Evenimentul Zilei > International > O româncă a căzut de la balcon după ce a făcut un filmuleț pentru TikTok
O româncă a căzut de la balcon după ce a făcut un filmuleț pentru TikTok

O româncă a căzut de la balcon după ce a făcut un filmuleț pentru TikTok

O româncă din Italia a încercat să obțină un cadru cât mai bun pentru un filmuleț ce avea să fie urcat pe TikTok și a căzut de la balcon.

O româncă a ajuns la spital, în Italia, după ce a căzut de la balcon, în timp ce fata se înregistra video pentru a posta un filmuleț pe TikTok. Ea s-a aplecat prea mult și a căzut peste balustradă. La numărul de urgență a sunat unul dintre membrii familiei, conform siteului rotalianul.com.

O româncă din Italia a ajuns la spital după ce a căzut de la balcon, în timp ce se filma pentru a posta pe TikTok

Victima a căzut pe spate, după cum au stabilit polițiștii și medicii ajunși la fața locului și și-a fracturat zona lombară. Inițial, oamenii legii care au preluat cazul au deschis un dosar. Ei au crezut că a fost vorba despre o tentativă de sinucidere, conform sursei citate. De fapt, fata a încercat să dea curs unei provocări foarte populare pe TikTok.

Însă, membrii familiei au spus că tânăra a alunecat în timp ce dansa și încerca să se filmeze având în spate peisajul zonei. Românca a avut noroc. Ea a primit îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol.

Distracție foarte periculoasă. O adolescentă a plătit cu viața decizia de-a participa la o provocare

Pe TikTok există o provocare numită Jocul cu eşarfa sau blackout challenge. Participanții își ţin respirația până când leșină, pentru a experimenta senzații puternice. Cei care intră în joc își ţin respirația până când leșină, pentru a experimenta senzații cât mai puternice. S-au înregistrat și victime de la apariția acestei provocări periculoase.

În Italia, o fată de 12 ani a murit și a fost găsită moartă în baie cu cordonul de la un halat înfăşurat în jurul gâtului. „Este vina rețelei sociale TikTok pe care o folosesc copiii. Era o copilă fără probleme, chiar ieri vorbisem cu ea despre ce voia să studieze pe viitor, la liceu” A scris presa din „Cizmă”.