Evenimentul Zilei > Monden >  O nuntă cum nu s-a mai pomenit. Trucaj sau prea multă adrenalină? VIDEO 
 O nuntă cum nu s-a mai pomenit. Trucaj sau prea multă adrenalină? VIDEO 

 O nuntă cum nu s-a mai pomenit. Trucaj sau prea multă adrenalină? VIDEO 

Mirii au dorit o nuntă ieşită din comun şi au reuşit. Imaginile sunt înfiorătoare. Trebuie să ai inima puternică pentru aşa ceva.
Firul evenimentului: soţia este gata să se prăbuşească în abis… soţul îi dă drumul la mână…să fie trucaj?
Povestea este despre o soţie pe cât de curajoasă, pe atât de imprudentă şi de neimitat. Aceasta a dorit să-şi arate puterea iubirii sale balansând încrezătoare şi dând drunul mâinii soţului pe marginea unei prăpăstii înspăimântătoare. În imagine vedeţi teribila clipa în care bărbatul i-a dat drumul la mână: sub picioarele femeii se află 300 de metri de abis. 
Ryan Myers, de 30 de ani, şi soţia Syke, de 28 de ani, din Arkansas, în Satatele Unite, doreau o nuntă în stil mare, dar a trebuit să reducă dimensiunea ceremoniei din pricina blocajului pandemiei. Perechea a hotărât astfel să-şi amintească toată viaţa această zi specială pentru a sărbători propria căsătorie, la Hawksbill Crag, o prăpastie iconică din traseul de excursie de la Whitaker Point.

VIDEO cu celebra prăpastie:

Cu această ocazie, fotograful Mason Gardner a făcut nişte poze  de-ţi taie răsuflarea cu Ryan şi Syke, care se ţin de mână în timp ce se află pe marginea prăpastiei. Într-una din fotografii, Syke pare pe punctul de a cădea de pe stâncă muntelui, chiar dacă în altă poză s-a descoperit că era legată cu o funie de siguranţă.

„Iubim viaţa în aer liber, excursiile, caiacul, sporturile nautice, campingul, suntem  mereu în căutarea de aventuri, ne place să trăim, a spus Ryan, La jumătatea lunii iunie, după ce am stat împreună 4 ani, i-am spus că nu mai voiam să aştept şi că vreau s-o iau de soţie”, a povestit mirele.

„Am fi vrut o nuntă mai mare, dar n-am avut timp s-o organizăm fiindcă Syke a început şcoala de infimieri şi trebuie să respecte nişte reguli, deci a fost mai complicat. A fost semnalul să alegem varianta unei ceremonii în aer liber, undeva unde să rămână o zi magică, memorabilă”, a continuat Ryan.

Nunta s-a desfăşurat la Hawksbill Crag, cu doar 12 invitaţi, iar la sfârşitul ceremoniei a fost realizat serviciul fotografic, unul care-ţi taie respiraţia. Pentru poze, Syke a purtat un ham proiectat pentru alpinişti,potrivit Leggo.