Dezvăluiri incendiare în cazul Caracal! Unul din personajele cheie care ar putea face lumină în privința răpirii Luizei Melencu refuză să se prezinte pentru declarații în fața procurilor DIICOT. Arete, bărbatul care apare în scrisoarea anonimă primită de bunicul Luizei, aflat în relații cu clanul Oacă, a fost chemat săptămâna aceasta în fața procurorilor , anunță https://www.romaniatv.net/.

Acesta trebuia să dea marți declarații la DIICOT, dar din motive necunoscute, nu s- a prezentat .Cel care a cerut audierea lui Arete a fost Tonel Pop, avocatul familiei Melencu. În scrisoarea anonimă primită de bunicul Luizei se arată că Arete ar fi răpit-o pe Luiza,  împreună cu alte persoane din clanul Oacă.În scrisoare se mai scrie că Luiza ar fi fost drogată și apoi scoasă prin spatele casei și ulterior plimbată dintr-o masină în alta.

Acest lucru s-ar fi realizat cu ajutorul celor care l-au ajutat pe Dincă, printre care se află și fiul lui. Familiile  Melencu şi Arete s-au certat pe tema acuzațiilor aduse lui Arete în scrisoare , inclusiv în  privința relației pe care el ar fi avut-o cu Gheorghe Dincă și Oacă.

Arete urmează să fie citat din nou la Bucureşti în zilele următoare.