Evenimentul Zilei > Monden > O nouă „aroganță” marca Gigi Becali! De necrezut ce a putut să facă înainte de nunta fiicei…
O nouă „aroganță” marca Gigi Becali! De necrezut ce a putut să facă înainte de nunta fiicei…

O nouă „aroganță” marca Gigi Becali! De necrezut ce a putut să facă înainte de nunta fiicei…

Oricâte emoții îi produce echipa de fotbal, Gigi Becali știe că adevărata probă abia urmează.

Finanțatorul FCSB și unul dintre cei mai înstăriți români se pregătește să devină socru. Gigi Becali își mărita fata cea mare, pe Teodora, nunta fiind programată luna viitoare, în octombrie.

Fericitul eveniment va avea loc în București, cu peste 700 de invitaţi, scrie replicaonline.ro, iar pentru ca totul să fie perfect niciun aspect nu a fost neglijat. Inclusiv muzicanții au fost „răscumpărați” – fiindcă mirii nu concepeau să le cânte altă formație de muzică machidonească, Becali a plătit 20.000 de euro unor miri ca să renunțe la contractul cu trupa îndrăgită de copiii latifundiarului din Pipera.

Ginerele este înalt, „așa cum îmi place mie”

Teodor Mincu este ginerele lui Gigi Becali și provine dintr-o familie înstărită de machidoni. Are și un atu care îi crește prețuirea în ochii viitorului tată-socru: este înalt! Chiar Becali s-a mândrit cu asta: „Are peste 1,85 m, aşa cum îmi place mie. Sunt şi ei oameni avuţi. E o familie curată, frumoasă şi asta mă bucură şi mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, el i-a dat inelul mai demult. Ei au primit binecuvântarea şi de la un episcop”.

În privința nunții, tăcerea este cuvânt sacru pentru Gigi, care nu îndrăznește să își supere fiica tocmai acum. Becali înțelege că nu are voie să povestească despre acest eveniment, așa că respectă ordinul primit: „E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei – «tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă, ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”.