Evenimentul Zilei > Monden > O nenorocire nu vine niciodată singură. Ioana Ginghină, momente de coșmar. „Am fost hăcuită”
O nenorocire nu vine niciodată singură. Ioana Ginghină, momente de coșmar. „Am fost hăcuită”

O nenorocire nu vine niciodată singură. Ioana Ginghină, momente de coșmar. „Am fost hăcuită”

Ioana Ginghină a simțit că-i fuge pământul de sub picioare când a aflat că a fost furată.

Totul s-a aflat după ce lucrurile au reintrat pe făgașul normal. Parcă nu a fost îndeajuns că viața cunoscutei vedete a fost bulversată după divorțul prin care a trecut. Zilele trecute a avut parte de un eveniment care iar a reușit să o lase fără aer.

Când lucrurile păreau că s-au așezat, vedeta a întâmpinat o altă problemă.

Ioana Ginghină s-a bucurat de această vară, de viața de după izolare și mereu și-a ținut fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa. Ei bine, acest lucru a fost făcut până ieri, când Ioanei i-a fost furat contul de Instagram. Momentul a căzut ca un trăsnet pentru artistă.

Pentru orice persoană, acest lucru este un adevărat calvar, mai ales atunci când ești vedetă și viața ta se desfășoară aproape în totalitate în mediul online.

Desigur, lipsa de pe contul ei de Instagram nu a trecut neobservată de către fani. Cum nu putea să lase lucrurile așa, artista a apelat la un specialist care a ajutat-o să-și recupereze contul.

Așa că, în 12 ore a fost din nou activă cu internauții ce fac parte din comunitatea sa.

După acest episode de coșmar pentru Ioana Ginghină, vedeta a ținut să le transmită și un mesaj celor care o urmăresc. Astfel, prin câteva rânduri, bruneta le-a povestit fanilor prin ce a trecut, dar și cât de mult se bucură că a putut reveni la vechea ei viață din online.

„Dragii mei, am fost hăcuită pe acest cont timp de 12 ore. Au fost niște ore de coșmar, dar am reușit să recuperez contul . Deși nu a fost vina mea, îmi cer scuze și vă rog să nu mai raportați contul. Bine că ne-am regăsit”, a scris Ioana Ginghină, pe pagina sa de Instagram, după ce a revenit printre fanii săi din mediul online.