Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii deUrgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, IPJ CS şi SPFMoldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă.

Șoferul mașinii, un bărbat de 44 de ani din localitatea Berzasca, a reușit să iasă mașina scufundatp și a înotat pân la mal, însă restul pasagerilor nu au fost la fel de norocoși. În mașină se mai aflau patru persoane, respective o familie cu doi copii, între care unul minor, în vârstă de trei ani, din Sichevița, care pleca la muncă în Germania.

”Un apel la 112, primit la ora 11,44, semnala că pe raza localităţii Coronini un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre. Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă la locul evenimentului. Din datele primite de la una din persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal se pare că în autoturism se mai găsesc patru persoane, dintre care trei adulţi şi un copil”, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin. (Sursa foto: Realitatea.net)