Evenimentul Zilei > Actualitate > O mașină a intrat într-un grup, în Teleorman. Patru femei, rănite grav
O mașină a intrat într-un grup, în Teleorman. Patru femei, rănite grav

O mașină a intrat într-un grup, în Teleorman. Patru femei, rănite grav

Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un grup de persoane, în localitatea Bujoru, din accident rezultând patru răniţi, informează, joi, ISU Teleorman.

Toate victimele accidentului sunt persoane de sex feminin, susțin autoritățile. Cele mai grav afectate sunt două tinere, de 15 și 19 ani, care au fost transportate la spital de urgență, fiind în stare de inconștiență.

Accident rutier în localitatea Bujoru, un autoturism a intrat într-un grup de persoane. Au rezultat patru victime, o femeie de aproximativ 42 de ani, conştientă, însă în stare de şoc, preluată de echipajul paramedical al autospecialei de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o femeie de circa 35 de ani, în stop cardiorespirator, preluată de echipajul SAJ Teleorman, care a început rapid manevrele de resuscitare, o tânără de 19 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Alexandria şi o minoră de 15 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de SMURD Zimnicea şi transportată la UPU Alexandria”, precizează ISU Teleorman.

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu o maşină de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman cu două echipaje medicale.