Evenimentul ZileiSportO mare afacere este pe cale să cadă. „Vrea banii în genul plăților ca la bordel. Aberația secolului”

O mare afacere este pe cale să cadă. „Vrea banii în genul plăților ca la bordel. Aberația secolului”

O mare afacere este pe cale să cadă. „Vrea banii în genul plăților ca la bordel. Aberația secolului”
Adrian Marțian și Ionuț Negoiță nu ajung la un punct comun pentru a bate palma în tranzacția ce vizează clubul Dinamo

Dan Marțian, om de afaceri care s-a arătat interesat de cumpărarea clubului Dinamo, a delcarat pentru gsp.ro că afacerea a intrat în impas. Și asta pentru că Ionuț Negoiță i-a cerut să facă o infuzie rapidă de capital, pentru a evita falimentul. Marțian a declarat că nu dă bani înainte, fără să vadă un audit.

„Mă interesează în continuare să achiziționez Dinamo, iar eu voi răspunde „prezent” în orice moment dacă va fi nevoie de mine ca să funcționeze clubul. Interesul meu e să cumpăr echipa și s-o duc acolo unde a fost pe vremuri. Dar nu în stilul propus de Negoiță, adică în genul plăților ca la bordel, cu banii înainte, fără să știi pe ce-i dai! Și fetele alea au devenit mai drăguțe, și-au mai schimbat mentalitatea, se gândesc și ele că poate se aleg cu mai mult la final în funcție de prestație.

Discuțiile cu Negoiță au deviat când a sunat avocatul lui și ne-a transmis că trebuie să facem urgent o infuzie de capital la Dinamo, că altfel dispare clubul. Că n-avem timp de audit și alte verificări. Mi-a cerut să dau banii acum și facem noi actele pe urmă. Aberația secolului! Nu poți să vinzi ceva fără să-i arăți și să-i demonstrezi cumpărătorului ce-i pui la dispoziție. Adică poate dădeam repede 800.000 sau un milion de euro și mă pomeneam apoi că vine Negoiță să-mi spună că mai trebuie să achit vreo zece milioane de euro la firmele lui. Neseriozitate maximă!”, a afirmat Marțian.


Accesează: