Evenimentul Zilei > Social > O mare actriţă i-a spus-o direct lui Mihai Gâdea! Nu mulţi ar fi avut curajul, asta-i clar
O mare actriţă i-a spus-o direct lui Mihai Gâdea! Nu mulţi ar fi avut curajul, asta-i clar

O mare actriţă i-a spus-o direct lui Mihai Gâdea! Nu mulţi ar fi avut curajul, asta-i clar

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gâdea, i-a lansat o provocare actriţei Carmen Tănase, care n-a stat mult pe gânduri şi a spus ce gândeşte.

În ediţia de miercuri a emisiunii difuzate la Antena 3, Mihai Gâdea a provocat-o pe îndrăgita actriță să spună ceva care o enervează pe ea.

„Carmen Tănase: Uite, mă enervează ceva ce faci tu. Când îi întrebi pe oameni dacă cred în Covid-19. Asta mă scoate din sărite.

Mihai Gâdea: Dacă cred că există virusul. Doar nu cred în Covid-19. Crezi în Dumnezeu, dar nu crezi în Covid-19.

Carmen Tănase: «Crezi că există virusul?» (n.r. – referire la întrebarea pe care Mihai Gâdea o pune adesea invitaţilor care vin la Sinteza zilei)

Mihai Gâdea: Păi da, este un virus existent sau este o invenție? Pentru că sunt mulți care cred că nu este nimic adevărat în treaba asta, că totul este inventat…

Carmen Tănase: N-ai de unde să știi. Poate o să aflăm la un moment dat. Nu exclud nici această variantă.

Mihai Gâdea: Eu o exclud! Că e folosită treaba asta la un mod care sigur că te-apucă nebunia, cu asta sunt de acord. Dar, că virusul există cred și nu sunt foarte convins că e natural. Și asta e o variantă.

Carmen Tănase: Și asta este o variantă, dar în clipa asta, la mizeria în care suntem crezi că mai contează că este făcut în laborator sau nu?

Mihai Gâdea: Nu, n-are niciun fel de importanță.

Carmen Tănase: Oricum suntem vai de capul nostru. Tu zici că virusul există, să zicem că există sau că nu există, habar n-am, dar faptul că trăim ceea ce trăim justifică existența acestui virus?

Mihai Gâdea: Cred că s-au făcut atâtea prostii și se fac în continuare…”, a fost dialogul dintre cei doi.

Altfel, Gâdea a dezvăluit că după emisiunea din iunie – în care el şi Carmen Tănase au avut un schimb mai apăsat de replici –, actriţa a fost ameninţată:

„Am realizat în iunie o emisiune memorabilă cu un om pe care eu îl admir. Carmen Tănase a spus ceea ce crede, într-o perioadă în care oamenii care cred diferit nu prea sunt invitați și de regulă se exprimă în alte locuri decât la televizor.

În acea emisiune, nu aveți cum să uitați, am fost pe puncte diferite de vedere, ne-am și contrazis. Am aflat un lucru oribil.

După acea emisiune, Carmen Tănase a fost amenințată cu moartea. Nu a vrut să vorbească despre asta. Așa ceva este intolerabil!”

sursa: antena3.ro