Evenimentul Zilei > Actualitate > O mamă a fost ŞOCATĂ după ce fiul său a venit acasă cu o scrisoare de la şcoală
O mamă a fost ŞOCATĂ după ce fiul său a venit acasă cu o scrisoare de la şcoală

O mamă a fost ŞOCATĂ după ce fiul său a venit acasă cu o scrisoare de la şcoală

O mamă din Anglia a fost şocată, atunci când a citit scrisoarea cu care copilul său a venit de la şcoală. În scrisoare era menţionat ce se va întâmpla cu copiii, dacă nu vor fi luaţi la timp de la şcoală.

După ce a citit scrisoarea, mama s-a speriat şi nu ştia ce să facă. 

“Inima a început să bată mai tare. A fost chiar înfricoşător “, a spus Chelsea Eichenauer, conform  blog.auntyacid.com

În scrisoare se arăta că în cazul în care părinţii nu îşi iau copii la timp de la şcoală, atunci îi vor putea ridica de la Poliţie, de la Departamentul de Servicii Umane. 

Textul din scrisoare era următorul:

“Copiii trebuie să fie luaţi de la şcoală la timp. În cazul în care nu sunt luaţi la timp, vom suna la Departamentul de Servicii Umane şi îi veţi putea lua de la tribunal ziua următoare”.  

Cum este reprezentat interesul copiilor în acest fel?  Este bizar. Noi toţi vrem să ne luam copiii de la şcoală la timp, dar anumite circumstanţe nefericite ne împiedică să facem asta şi este absolut ridicol ca şcoala să ne trimită o astfel de scrisoare. 

Părinţii au fost revoltaţi. Scrisoarea nu spune că îşi vor putea lua copiii după 5 minute, 10 minute sau o oră. Să duci copiii la Poliţie, poate fi traumatizant. 

Purtătorul de curvânt al şcolii susţine că nu ştie cine a scris această scrisoare. Acesta spune că este o greşeală şi vor apela la Departamentul de Servicii Umane doar în cazuri extreme.