Gestul a avut la bază supărarea bărbatului, cauzată de o plângere la Poliție formulată de victimă.

Un site fraudulos, care vindea subiectele de la sesiunea de Bacalaureat, pentru suma de 100 de lei, a fost închis. Scopul administratorilor era de-a goli cardurile internauților care cumpărau „marfa”.

În cartierul craiovean Craiovița Nouă, mai multe persoane s-au răfuit cu bâtele în plină stradă distrugând patru mașini. Cinci combatanți au fost duși la audieri și a fost deschis un dosar penal.

În orașul vasluian Murgeni au descins forțele de ordine, într-o încercare tardivă de-a restabili ordinea. Localitatea este teritoriul clanurilor interlope, care au instaurat legea pumnului de mulți ani. La perchezițiile domiciliare au fost descoperite cuție, bâte de baseball, arme de foc, topoare și crose de golf. Pentru că mulți combatanți se băteau ca în Evul Mediu, dar visau în secret la idolul lor, Tiger Woods.

Oarecum cunoscut în lumea muzicală, manelistul Jador a fost bătut la ieșirea dintr-un club din Mamaia. A încasat-o eroic și Mario Fresh, prieten al îndrăgitului cantautor. Atacatorii au vrut să facă uz și de săbii, dar au renunțat când Alexia Eram, fiica Andreei Esca și iubita lui Fresh, s-a speriat și a strigat după ajutor.

Helmuth Duckadam s-a despărțit de FCSB și Gigi Becali. Legendarul portar ajunsese să primească 2.000 de lei salariu și s-a simțit umilit de finanțatorul din Pipera. Gigi voia să scape de Duckadam, dar pentru că nu știa cum să-l anunțe, l-a pus pe Valeriu Argăseală să-i vorbească despre desfacerea contractului.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că grădinițele, creșele și after school-urile nu se redeschid de luni, deși Hotărârea de Guvern publicată vineri prevede acest lucru. Da, se poate, se deschid, dar nu, nu se deschid.

De deschis nu se deschid nici bisericile. Ludovic Orban a discutat cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și cu alți lideri religioși. Concluzia este că, deocamdată, lăcașurile de cult ar putea reprezenta o rampă de răspândire a coronavirusului.

A fost ziua Danielei Crudu. Ex-diva a împlinit 31 de ani.

Doi bărbați din comuna gorjeană Stănești au băut peste măsură și au devenit violenți. Polițiștii ajunși la fața locului i-au încătușat pe scandalagii, dar unul dintre petrecăreți i-a agresat pe oamenii legi. Până să vină întăririle cerute de polițiști, unul dintre bețivi a scăpat și a fugit pe șapte cărări. S-au tras patru focuri de armă. În plan vertical. Sau orizontal.

În weekend s-au împlinit 30 de ani de când un copil de 2 ani și jumătate se întreba dacă minerii ajung până La București. Iulian Bulai era preocupat de soarta țării înainte de-a semna adeziunea cu USR. Profetică, mama sa l-a liniștit: „Nu ajung ei până aici”. Așa a și fost. Ei n-au ajuns, dar nici Bulai n-a simțit mireasma panseluțelor ce ar fi putut fi plantate la Universitate.

Culiță Sterp și Ella, personaje neidentificate încă, ar avea o legătură secretă. Cercetările continuă temeinic.

Vloggerul Colo a plonjat din anonimat în notorietate, după scandalul pe care l-a declanșat cu afirmațiile controversate. Numărul abonaților pe canalul de YouTube s-a dublat.

A fost un alt weekend normal în România. Vestea proastă este că a trecut. Vestea bună este că vine altul.