Evenimentul Zilei > Actualitate > O înregistrare video drept dovadă: PREFERINŢELE SEXUALE ale unei vedete | VIDEO
O înregistrare video drept dovadă: PREFERINŢELE SEXUALE ale unei vedete | VIDEO

O înregistrare video drept dovadă: PREFERINŢELE SEXUALE ale unei vedete | VIDEO

S-a drogat ani de-a rândul, dar este posibil să fi renunţat la acest obicei.

Scriitoarea Amy Scobee, autoarea volumului "Scientology: Abuse at the Top", este cea care pune la îndoială orientarea sexuală a starului din "Misiune imposibilă”. Scobee afirmă despre Tom Cruise că s-ar fi căsătorit cu Nicole Kidman şi apoi cu Katie Holmes tocmai pentru a ascunde acest lucru. Scriitoarea americană a mai afirmat că există o casetă video care demonstrează “fără putinţă de tăgadă” homosexualitea renumitului actor, care ar fi fost şi consumator de droguri.

Pentru funcţie?

Nu numai Scobee are aceste păreri despre Tom Cruise. Şi Katie Holmes, fosta  soţie, este de aceeaşi părere. "Există o înregistrare video în care Tom face sex cu un bărbat. Filmuleţul se află în posesia unui important membru al Bisericii Scientologice, care l-ar şantaja pe star cu difuzarea lui. De altfel, acesta este şi motivul pentru care Tom sponsorizează cu atâta generozitate Biserica Scientologic", spune Scobee.

Scriitoarea susţine şi că actorul s-ar fi drogat ani de-a rândul şi că ar fi renunţat la acest obicei doar pentru a putea accede la o funcţie de top în cadrul cultului religios din care face parte. Informaţiile apărute în presă despre cartea cu pricina l-au marcat profund pe Tom. Deocamdată, orientarea sexuală a lui Tom nu a fost comentată de către purtătorul de cuvânt al vedetei.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.