Evenimentul ZileiInternationalO înregistrare ŞOCANTĂ arată momentul în care unul dintre JIHADIŞTI se ARUNCĂ ÎN AER într-un restaurant în noaptea MASACRULUI de la Paris | VIDEO

O înregistrare ŞOCANTĂ arată momentul în care unul dintre JIHADIŞTI se ARUNCĂ ÎN AER într-un restaurant în noaptea MASACRULUI de la Paris | VIDEO

O înregistrare ŞOCANTĂ arată momentul în care unul dintre JIHADIŞTI se ARUNCĂ ÎN AER într-un restaurant în noaptea MASACRULUI de la Paris | VIDEO
Imagini şocante cu unul dintre atacatorii atentatului de la Paris au ieşit la iveală. Teroristul ISIS Brahim Abdeslam s-a aruncat în aer într-un restaurant din Paris. Imaginile surprinse pe camerele de luat vederei au fost difuzate petru prima oară în Franţa.

Jihadistul de 31 de ani a fost surprins în noaptea de13 noiembrie de camerele de supraveghere din restaurantul Comptoir Voltaire. A fost noaptea masacrului din capitala Franţei, în urma căruia 130 de persoane au murit.

Pe înregistrare se vede cum Abdeslam, un francez crescut în Bruxelles, intră în restaurant în jurul orei 9.40, vineri seara. Bărbatul a ajuns la restaurant cu o maşină şi era vizibil nervos. Teroristul merge spre mesele goale, înainte de a-şi coborî capul cu mâna stângă şi să-şi detoneze centura cu exploziv. 

Pe înregistrare apare un nor de fum alb, iar corpul lui Abdeslam poate fi văzut desprinzându-se de jumătatea de jos a corpului. Centura cu exploziv l-a ucis instant, însă, surprinzător, cei din jurul lui au scăpat cu răni minore. Din trupul jihadistului nu a rămas mai nimic, astfel că poliţiştii au folosit o mică bucată din degetul său pentru a-l identifica.

Postul de televiziune M6 din Franţa a decis să difuzeze imaginile cu momentul în care jihadistul se aruncă în aer, sâmbătă noaptea în cadrul emisiunii "Zone Interdite". Întregistrarea a apărut apoi în presă cu avertizarea cu imaginile nu sunt potrivite pentru tineri, relatează Daily Mail.

Brahim Abdeslam a fost fratele lui Salah Abdeslam, atacatorul de 26 de ani care a reuşit să fugă din Paris după ce a eşuat să-şi detoneze bomba cu explozibil pe stadionul Stade de France, în timpul unui meci amical dintre Franţa şi Germania. El a fost prins de autorităţi luna trecută, în Bruxelles, înainte de atentatul din capitala Belgiei, de la aeroport şi metrou, unde 32 de persoane au murit.

Salah Abdeslam urmează să fie extrădat ăn Paris, unde va avea de întâmpinat un proces pentru crimă în masă şi infracţiuni teroriste.

Atenţie, înregistrarea conţine imagini ce vă pot afecta emoţional.

 


Accesează: