Pe pagina sa de socializare, Mirela a postat un mesaj în care spune că oferă recompensă pentru cel care-I aduce cățelușa, pe Tea.

Toată lumea știe că Mirela Banias este o mare iubitoare de animale și tratează cățeii pe care-I are ca pe copiii.

Tocmai de aceea, Mirela are nevoie de ajutor și a apelat la bunătatea fanilor săi de pe rețelele de socializare, povestindu-le cele întâmplate.

„Am pierdut-o în Viile Dejului. Ofer recompensă!!!. Încă o căutăm pe Tea. Am pierdut-o în Viile Dejului, aproape de terenul de fotbal. Ofer recompensă mare. Are cip. Dacă aveți informații despre ea, vă rog să îmi scrieți”, a scris Mirela Banias la un Insta Story, pe contul său de Instagram.

Mirela Banias a spus adevărul despre operațiile estetice

Mirela Banias de la Insula Iubirii este de nerecunoscut! Fosta concurentă de la Antena 1 s-a schimbat extrem de mult de la terminarea filmărilor și a apelat chiar și la câteva intervenții estetice. Și, pentru că toată lumea a observat schimbările produse la nivelul înfățișării sale,  Mirela a lămurit lucrurile și a spus câte intervenții estetice are.

„Am doar acid hialuronic și lifting facial cu fire, o intervenție noninvazivă” a spus fosta concurentă de la Insula Iubirii, pe Instagramul său, potrivit cancan.ro