Evenimentul Zilei > EVZ Special > O fetiță de numai nouă ani a scăpat ca prin minune după ce a fost spulberată de o mașină. Traversase pe zebră. Video
O fetiță de numai nouă ani a scăpat ca prin minune după ce a fost spulberată de o mașină. Traversase pe zebră. Video

O fetiță de numai nouă ani a scăpat ca prin minune după ce a fost spulberată de o mașină. Traversase pe zebră. Video

Un accident rutier mai puțin obișnuit a avut loc în Rusia. O fetiță de 9 ani a sărit în fața unei mașini fără să se asigure și a fost lovită de aceasta.

Accidentul a avut loc în localitatea Barnaul, unde șoferul unui Nissan s-a trezit cu un copil de 9 ani care sare în fața mașinii, dintr-un gard viu fără să se asigure și a fost lovită de mașină. Imaginile au fost înregistrate de camera de bord a mașinii și publicate de life.ru.

Din imagini se vede cum fetița țâșnește în fața mașinii și este lovită de aceasta. În urma loviturii fetița este aruncată câțiva metri în aer, dar în mod miraculos se ridică și pleacă mai departe. Media rusească specifică faptul că fetița nu a avut nevoie de spitalizare. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Șoferul mașinii în vârstă de 60 de ani nu a putut face nimic pentru a evita impactul. Acesta a oprit imediat mașina și a chemat poliția și ambulanța. Fetița a fost tratată la urgență și a plecat acasă doar cu câteva vânătăi.

Ofițerii de poliție investighează cazul și atrag atenția asupra faptului că pe trecere, pietonii trebuie să se asigure înainte de a traversa.