După ce a violat feţiţa în baie, a fugit lăsând-o într-o baltă de sânge, iar acum autorităţile sunt pe urmele individului. Robert Lopez, în vârstă de 40 de ani, este originar din Immokalee, în Florida şi acuzat de viol.

Faptul a fost denunţat la poliţie de rudele fetiţei după ce au găsit-o sângerând pe jos. Aceştia au dus-o la spital crezând că răul s-a produs fiindcă a căzut, dar controlul amănunţit şi analizele au descoperit teribilul adevăr.

Atunci s-a depus plângere şi poliţiştii au plecat pe urmele bărbatului de 40 de ani care dispăruse. Lopez, după cum spune presa locală, este un individ cu antecedente penale care în ultima perioadă a tot intrat şi ieşit din închisoare în ultimii 16 ani cu o serie de acuzaţii printre care bătăi, violenţă domestică şi fraude diferite.

Poliţia a lansat un apel către cetăţeni cerându-le ajutorul pentru a pune mâna pe individ, considerat un criminal periculos. Micuţa se află în condiţii critice, dar este îngrijită de asistenţii sociali şi de o echipă de psihologi care o pot ajuta să treacă peste oribila întâmplare a cărei victimă a fost, notează Leggo.