O femeie este acuzată că și-a ucis copiii, după care i-a băgat la congelator. Crimele au fost descoperite întâmplător

O femeie este acuzată că și-a ucis copiii, după care i-a băgat la congelator. Crimele au fost descoperite întâmplător Atac armat în Atena. Sursa foto: Arhiva EVZ

Polițiștii din Coreea de Sud au primit informații de la o instituție a statului că două nașteri înregistrate într-un spital din Suwon, nu apar în registrele de stare civilă.

Cazul este considerat unul ciudat în Coreea de Sud, mai ales că timp de cinci ani, nimeni nu a bănuit nimic.

Autoritățile susțin că s-a ajuns la această situație ciudată, deoarece nu există o corelare între bazele de date din maternități, cu cele de la primăriile unde se înregistrează nașterile.

Femeia respectivă este acuzată că și-a ucis doi copii, a doua zi după naștere, iar cadavrele acestora le-a pus în congelatorul din casă. Când a fost întrebată de soț ce s-a întâmplat cu cei doi copii, presupusa criminală i-a răspuns că a suferit un avort spontan, și timp de cinci ani, nimeni nu a mai întrebat nimic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un oficial din cadrul Poliției Provinciei Gyeonggi Nambu a declarat că femeia, în vârstă de 30 de ani, a recunoscut că a ucis bebelușii și a spus că a făcut acest lucru pentru că se confrunta cu dificultăți economice în îngrijirea celorlalți trei copii ai săi, în vârstă de 12, 10 și 8 ani.

Aveau doar o zi când au murit.

Prima victimă a fost cel de-al patrulea copil al femeii, născut într-un spital în noiembrie 2018. Poliția susține că este vorba despre o fetiță care a fost ștrangulat-o a doua zi după naștere, cadavrul acesteia fiind pus în congelatorul din casă. Ea este acuzată că a făcut același lucru cu al cincilea copil, un băiat născut în noiembrie 2019.

Cazul a ieșit la iveală în luna mai, când Consiliul de Audit și Inspecție al Guvernului de la Seul a constatat că nașterile celor doi copii nu au fost niciodată înregistrate oficial, deși exista o înregistrare a lor la spital.

Consiliul a notificat apoi Primăria din Suwon pentru a face investigații cu privire la această situație, existând în prima fază bănuiala unei erori administrative. Abia după ce funcționarii au stabilit că nu este vorba despre așa ceva, s-a depus o sesizare la poliție, care a început ancheta.

Femeia a refuzat să colaboreze cu polițiștii și a refuzat să își dea acordul pentru o percheziție a casei în care locuia. Abia după ce un judecător a emis un mandat oficial, polițiștii au putut intra în casă, unde, în congelator au găsit cele două cadavre.

În data de 23 iunie, femeia va apărea în fața unui judecător, în cadrul unei proceduri penale, unde se va discuta arestarea ei, potrivit CNN.