Pompierii au ajuns la fața locului și intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SMURD. În accident au fost implicate 2 autoturisme cu 4 persoane, între care și un copil de 5 ani. În urma impactului, o femeie de 65 de ani a decedat, rămânând încarcerată.

”Copilul va fi transportat la spital de către o ambulanță SAJ, pentru îngrijiri medicale. Ceilalți 2 adulți au primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă au refuzat transportul la spital. Pompierii au efectuat manevrele pentru descarcerarea victimei decedate, au acordat îngrijiri medicale şi asigură măsurile PSI necesare”, informează Elena megherea, purtătoarea de cuvânt a ISU Timiș.

Polițiștii au deschis o anchetă și explică modul în care s-a produs accidentul. ”Un bărbat de 40 de ani a condus un autoturism pe strada a V-a din Sacalaz, iar la intersecția cu strada a VIII- a nu a acordat prioritate unui autoturism ce se deplasa regulamentar, condus de o femeie de 49 de ani. Victimele erau pasagere în autoturismul care circula regulamentar. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă”, informează Biroul de Presă al Poliției Timiș.