O femeie a dus un bărbat mort la bancă pentru a lua un împrumut

O femeie a dus un bărbat mort la bancă pentru a lua un împrumut Sursa foto: Bacho12345 | Dreamstime.com

O femeie a dus un bărbat mort la bancă pentru a lua un împrumut. Femeia din Brazilia, în vârstă de 42 de ani, a fost reținută sub suspiciunea că a încercat să obțină un împrumut bancar pe numele unui bărbat decedat, aducându-l la bancă.

Credit în numele unui mort

Erika de Souza Vieira Nunes s-a prezentat la o sucursală Itau Unibanco din Bangu, Rio de Janeiro, pe 16 aprilie, pentru a-l ajuta pe Paulo Roberto Braga, în vârstă de 68 de ani, să obțină un împrumut bancar de 17.000 de reali (3.200 de dolari).

Ea s-a identificat ca fiind nepoata și îngrijitoarea principală a acestuia, iar bătrânul era imobilizat într-un scaun cu rotile. Angajații băncii și-au dat seama rapid că ceva era foarte în neregulă cu Braga, deoarece presupusa sa nepoată trebuia să-i țină capul cu mâna.

Vieira Nunes ar fi continuat să le spună angajaților că acesta era doar liniștit din fire, în ciuda faptului că nu dădea literalmente niciun semn de viață. Ea chiar a încercat să vorbească cu el, dar era clar că nu putea răspunde.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a încercat femeia să ascundă faptul că unchiul ei e mort

„Unchiule, mă auzi? Trebuie să semnezi aici”. Martorii au auzit-o pe Erika de Souza Vieira Nunes spunându-i bărbatului imobilizat în scaun cu rotile: „Nu se poate dacă nu semnezi. Ce pot face, voi face; nu pot semna în numele tău. Semnează și acest document aici. Te rog să semnezi pentru a nu-mi mai da dureri de cap”.

OTP Bank

Sursa foto: Arhiva EVZ

Unul dintre angajații băncii este auzit la un moment dat spunând: „Nu cred că se simte bine”, în timp ce un altul începe să înregistreze scena ciudată. Deși Vieira Nunes continuă să spună că „unchiul” ei este bine și că este doar puțin tăcut, angajații băncii contactaseră deja poliția și serviciile de urgență până în acest moment.

„Unchiule, simți ceva? Așa este el, nu spune nimic”, a susținut femeia de 42 de ani. „Te voi duce la spital dacă nu te simți bine. Vrei să vizitezi încă o dată Urgențele?”

Cum s-a terminat incidentul

Paulo Roberto Braga, săracul, nu avea să răspundă niciodată la întrebările ei, deoarece paramedicii au verificat că era mort de câteva ore. Vieira Nunes a fost luată în custodie și acuzat de tentativă de fraudă și de defăimarea unui cadavru.

Avocatul lui Erika de Souza Vieira Nunes a informat astăzi jurnaliștii brazilieni că sursele poliției au denaturat faptele. Ea afirmă că martorii ar fi atestat că Paulo Roberto Braga ar fi murit în timpul procesului de aprobare a împrumutului, acesta decedând în timp ce Erika îl aducea la bancă.

Cu toate acestea, potrivit poliției, femeia în vârstă de 42 de ani l-a adus la bancă știind că era mort și că intenția ei era de a frauda instituția. Se pare că era o rudă mai îndepărtată, mai degrabă decât nepoata lui, de asemenea. Nu este clar în acest moment dacă ea a avut grijă de el, scrie odditycentral.