Evenimentul Zilei > International > O femei pusă sub învinuire în cazul româncei în vârstă de 9 ani, ucisă și violată în Italia
O femei pusă sub învinuire în cazul româncei în vârstă de 9 ani, ucisă și violată în Italia

O femei pusă sub învinuire în cazul româncei în vârstă de 9 ani, ucisă și violată în Italia

Gazeta Românească, un ziar al diasporei românești din Italia, anunță că o a doua persoană a fost pusă sub învinuire în dosarul crimei a cărei victimă a fost o româncă, Maria Ungureanu, o fetiță de numai 9 ani.

Crima a fost comisă pe 19 iunie, în localitatea San Salvatore Telesino, din provincia Benevento, unde sunt stabiliți părinții Mariei. Trupul fetei a fost găsit într-o piscină. Medici legiști au spus că fata a fost violată și apoi omorâtă. Un criminalist a spus că Maria fusese supusă la abuzuri și că acest lucru nu se putea să nu fie cunoscut de apropiați.

Imediat după eveniment, carabinierii l-au reținut pe un român, Daniel Ciobanu, care o luase în mașină în seara crimei. El acum e cercetat în libertate, dar fuseseră anunțați și alți suspecți, doi români veniți la cules de roșii.

Acum a fost pusă sub învinuire și Cristina, sora lui Daniel. Potrivit ziariștilor din Italia, feemeia e acuzată de complicitate la omor.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: