Evenimentul Zilei > Actualitate > O FAMILIE cu TREI COPII a rămas BLOCATĂ în ZĂPADĂ. A fost SALVATĂ de la ÎNGHEȚ de un echipaj de POLIȚIE
O FAMILIE cu TREI COPII a rămas BLOCATĂ în ZĂPADĂ. A fost SALVATĂ de la ÎNGHEȚ de un echipaj de POLIȚIE

O FAMILIE cu TREI COPII a rămas BLOCATĂ în ZĂPADĂ. A fost SALVATĂ de la ÎNGHEȚ de un echipaj de POLIȚIE

Autoturismul în care se afla o familie cu trei copii minori a rămas înțepenită între nămeți, în apropiere localitatea Izvoarele, din județul Tulcea. Disperat că nu mai poate înainta, tatăl a sunat la 112. Salvarea lor a fost un echpaj de Poliție care a reușit să ajungă pe cei cinci și să îi transporte în comuna Iyvoarele, unde au primit adăpost.

Polițiștii Postului de Poliție Izvoarele au fost sesizați, duminică seara, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în afara localității Izvoarele, județul Tulcea, un autoturism în care se aflau doi adulți și trei copii minori a rămas blocat în zăpadă, transmite Poliția Română.

În scurt timp, polițiștii s-au deplasat cu autospeciala din dotare la locul indicat, unde au preluat pe cei cinci ocupanți ai autoturismului, din care trei copii cu vârste între 7 luni și 5 ani.

Aceștia au fost transportați, în siguranță, în localitatea Izvoarele, județul Tulcea, unde au fost preluați de autoritățile locale.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.