Evenimentul Zilei > Actualitate > O elevă din Botoşani şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook. Nu a crezut-o nimeni
O elevă din Botoşani şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook. Nu a crezut-o nimeni

O elevă din Botoşani şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook. Nu a crezut-o nimeni

O elevă din Botoşani s-a sinucis, ea fiind găsită în casă de către un tânăr care locuia cu ea în apartament. Fata şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook, însă niciunul dintre prietenii ei virtuali nu i-au luat în seamă mesajul.

Ioana, în vârstă de 16 ani, locuia cu chirie alături de un prieten. Acesta a plecat de acasă, lăsând-o pe tânără în pat, dormind, iar când a ajuns acasă, a găsit-o pe aceasta în aceeaşi poziţie. Ioana nu mai respira. 

Citeşte şi: DESTIN TRAGIC. O adolescentă de 16 ani, găsită MOARTĂ în casă. Nu se exclude varianta sinuciderii

Cu o zi înainte să moară, tânăra a postat un mesaj pe Facebook în care anunţa că se va sinucide, însă nu a fost luată în serios de prietenii ei virtuali. 

"Eu sunt cea care şi cu lacrimi în ochi insistă că e bine! Eu sunt cea care a fost mereu judecată de cei care nici numele nu mi-l ştiau… Şi poate că sunt mică, ciudată, diferită şi complicată. Dar dacă plec, îmi vei simţi lipsa…", a scris Ioana pe Facebook.

În urma autopsiei s-a constatat că fata luase mai multe medicamente, iar când colegul de apartament a găsit-o erau deja zece ore de când îşi dăduse ultima suflare, potrivit Romania TV