Pe pagina sa de socializare, Mihaela Rădulescu a arătat adevăratele motive pentru care a renunțat la colaborarea cu PRO TV

„Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale.

Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!”, a marturisit Mihaela Radulescu, pe Facebook.

Prezentatorul Antena Stars a fost si el șocat cand a aflat ca diva de la Monaco nu mai colaboreaza cu PRO TV.

Cristi Brancu a decis sa discute despre aceasta mutare pe contul lui de YouTube.

„Este cu siguranță șocant pentru cei care privesc retrospectiv la cariera spectaculoasă a Mihaelei Rădulescu. Numai că, acest moment istoric are o cheie…

… Este interesant cum s-a produs această despărțire care, după cum ați văzut, a fost comentată ca fiind o renunțare la Mihaela Rădulescu pentru că dăuna formatului și ea, prin atitudinea ei foarte frivolă și foarte sexoasă, nu numai pe ecran, ci și în afara ecranului, stârnea foarte multe reacții negative și de respingere la adresa unui personaj altfel istoric pentru televiziunea din România.