Întortocheate sunt căile dragostei. Fapt dovedit și de o relație amoroasă mai puțin obișnuită între o femeie în vârstă de 65 de ani, din Indonezia, și un bărbat în vârstă de 24 de ani. Ardi Waras a fost adoptat au trecut, Mbah Gambreng și fiul adoptiv a fost sfătuit de mama sa să se așeze la casa lui și să se însoare. Cu „o femeie de casă”, după cum a transmis mama adoptivă.

După ce a evaluat situația, Ardi Waras a decis să o ceară de soție chiar pe Mbah Gambreng, care a dat curs dorinței fiului ei. „Spre surprinderea mea, el a vrut să se căsătorească cu mine”, a explicat indonezianca. Astfel că de aici până la nuntă nu a mai fost de făcut decât un singur par. Mireasa mai are trei fete adoptive.

În ultimele zile, o altă relație bizară a șocat lumea. În Rusia, o femeie a rămas însărcinată cu fiul vitreg și cei doi vor să se căsătorească. Marina Balmașeva (45 de ani), din Krasnodar, s-a îndrăgostit de Vladimir (20 de ani), fiul fostului ei soț.

„Nu ai de unde să ştii pe ce căi te va duce viaţa până când nu întâlneşti persoana care te face să zâmbeşti tot timpul. Sunt conştientă că multă lume ne va judeca şi ne va pune la zid, alţii ne vor susţine, dar ne-am hotărât să ne căsătorim şi asta ne face fericiţi. Vă dorim şi vouă să fiţi la fel de fericiţi ca noi”, a anunțat rusoaica pe rețelele de socializare.

Apoi, femeia a făcut un nou anunț: „Gata, m-am săturat! De astăzi, nu ne vom mai ascunde. Sunt însărcinată! Știu că este destul de devreme să anunț sarcina…mă gândeam să aștept până la următoarea ecografie, dar nu mai am răbdare! Vreau ca întreaga lume să știe că eu și Vladimir vom fi părinți. Orice este posibil în această lume minunată”.

Șocant. A rămas însărcinată cu fiul vitreg și cei doi vor să se căsătorească. E oficial