Evenimentul Zilei > International > O BONĂ JIHADISTĂ a decapitat un fetiţă şi s-a PLIMBAT cu capul acesteia pe STRADĂ. Femeia a fost RIDICATĂ de POLIŢIŞTI
O BONĂ JIHADISTĂ a decapitat un fetiţă şi s-a PLIMBAT cu capul acesteia pe STRADĂ. Femeia a fost RIDICATĂ de POLIŢIŞTI

O BONĂ JIHADISTĂ a decapitat un fetiţă şi s-a PLIMBAT cu capul acesteia pe STRADĂ. Femeia a fost RIDICATĂ de POLIŢIŞTI

Un incident cel puţin şocant a avut loc luni dimineaţă în Rusia în apropeierea unei staţii de metrou. O femeie a fost filmată în timp ce ţinea în mână capul unui copil de 4 ani.

The Telegraph relatează că femeia, îmbrăcată în haine musulmane, a fost reţinută după ce a scos capul unui copil atunci când poliţia i-a cerut să se legitimeze şi a început să strige ”Allahu Akbar”.

Presa locală arată că autorităţile au descoperit un copil fără cap într-un apartament care a luat foc, în Moscova.

Potrivit sursei citate, femeia care ţinea capul copilului în mână, şi cea care l-ar fi ucis, este chiar bona. Aceasta ar fi aşteptat până când părinţii au părăsit apartamentul şi a omorât fetiţa spun oamenii legii, care adaugă că ea ar fi dat foc apoi apartamentului.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.