Se pare că pandemia de Coronavirus este departe de a se fi terminat. Încă o vedetă din România își anulează concertele din cauza virusului, ea însăși aflându-se în izolare, după ce ar fi intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv.

Nu cu mult timp înainte de ea și Andreea Bănică a fost nevoită să își anuleze primul concert de după perioada de izolare, din motive similare. Concertul solistei trebuia să aibă loc sâmbătă, 20 iunie 2020, dar a fost anulat în ultimul moment din cauza virusului chinezesc.

Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, care trebuia să aibă loc sâmbătă, a fost suspendat după ce solista Nico a intrat în izolare la domiciliu în urma contactului cu o persoană confirmată cu noul coronavirus.

„Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată.

Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni.

Menţionăm că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Conform sursei citate, contravaloarea biletelor poate fi restituită atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului care urma să aibă loc în Parcul Municipal Vest, cât şi în timpul programului de funcţionare a Agenţiei de bilete a teatrului.

Nico este o cântăreață de muzică pop și vedetă de televiziune din România. Nico și soțul dețin împreună un studio propriu în cadrul căruia lucrează destul de mulți artiști cunoscuți, scrie Agerpres.


La fel ca și artistele menționate mai sus, probleme financiare au și alți cântăreți care de mai bine de două luni au putut susține niciun concert, deși vremea frumoasă le-ar fi permis să călătorească oriunde în țară pentru a-și bucura fanii.