Evenimentul Zilei > Social > O actriță celebră, internată de urgență. Anca Pandrea, conectată la oxigen
O actriță celebră, internată de urgență. Anca Pandrea, conectată la oxigen

O actriță celebră, internată de urgență. Anca Pandrea, conectată la oxigen

Soția lui Iurie Darie, Anca Pandrea, a ajuns de urgență la spital, după ce a fost diagnosticată, din nou, cu COVID-19. Actrița a fost internată de urgență unde se află sub stricta supraveghere a medicilor de la Spitalul Matei Balș din București.

Anca Pandrea se află internată în Spitalul Matei Balș, din București. Potrivit informațiilor oferite chiar de ea, starea de rău a apărut după ce se întorsese de la Spitalul Militar, unde a mers pentru a-şi face mai multe analize.

Anca Pandrea, 76 de ani, este sub atenta observație a medicilor. Actrița a explicat, că spre norocul ei, a fost alături de ea o bună prietenă care o susține în tot ce face.

Anca Pandrea, soția regretatului Iurie Darie, conectată la tuburile de oxigen

Anca Pandrea a povestit cum s-a întâmplat după ce a ajuns acasă cu prietena ei. Actrița a spus că totul părea normal când, dintr-o dată, a căzut, apoi a făcut febră şi a chemat salvarea.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine.

Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea”, a spus Anca Pandrea.

Anca Pandrea nu-şi explică de unde a luat virusul deoarece stă mai mult în casă

Anca Pandrea a mai mărturisit că nu știe de unde a luat virusul, mai ales că nu prea iese din casă, iar atunci când iese megere cu maşina prietenilor săi.

„Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul.

Trebuie să mai îmi fac nişte analize atunci când voi ieşi de aici, unde sunt nişte oameni minunaţi, cărora le mulţumesc”, a mai spus Anca Pandrea, potrivit click.ro.