Nuțu Cămătaru sfidează! Cum a fost surprins celebrul interlop pe o plajă de fițe?

Nuțu Cămătaru sfidează! Cum a fost surprins celebrul interlop pe o plajă de fițe?

Celebrul interlop care a semănat teroare pe străzile Capitalei ani de zile se afișează din nou într-o postură inedită pe o plajă de fițe din Mamaia.

Nuțu Cămătaru, un interlop puternic și respectat din Capitală, a fugit la mare pentru a se răcori și a scăpa de aglomerația cotidiană a Bucureștiului.

Cum a ajuns a început și „distracția”, iar paparazzi au fost pe fază pentru a nu rata niciun moment.

În timp ce clanurile interlope îşi împart cu maceta teritoriile din capitală, Nuţu Cămătaru nu a uitat de vechea sa pasiune pentru cai, lucru care l-a și consacrat în diverse ocazii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pasiunea sa pentru animale sălbatice i-a fost „retezată” acum mai mulți ani după ce în urma unor percheziții la fermele sale au găsiți doi urşi, patru lei, doi cerbi carpatini, dar şi 20 de câini de rasă, 30 de cai de rasă, dintre care unii sunt pursânge olandezi al căror preţ ar ajunge la 100.000 de euro, precum şi mai multe păsări exotice.

De data aceasta însă, cămătarul le-a oferit spectatorilor un spectacol pe cinste. Interlopul a revenit la pasiunea sa inițială pentru cai și a oferit un moment unic, în care dresează un cal de pe plaja de fițe din Mamaia.

VIDEO AICI

Un alt moment care l-a consacrat pe interlop a fost ieșirea din închisoare. La acea vreme, interlopul a părăsit închisoarea călare pe cal, fiind acompaniat de zeci de porumbei albi ce au fost eliberați odată cu el.

Liderii clanului „Cămătarilor” din Capitală, fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, în 2017, la ani grei de închisoare cu executare într-un dosar care era în desfășurare de mai bine de patru ani.

Vasile Balint, supranumit Sile Cămătaru, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, deşi, în primă instanţă, pedeapsa lui fusese de şapte ani. Fratele său, Nuţu, a primit cinci ani și 11 luni cu executare.

În acelaşi dosar, Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit doi ani de închisoare cu suspendare. În luna martie a anului 2019, Nuțu Cămătaru a ieșit de după gratii, eliberat condiționat, după ce a executat aproape o treime din pedeapsa de 5 ani și 11 luni.