Illicit Encounter fost realizat pentru a încuraja infidelitatea. Ei susțin că numărul perfect de parteneri pe care trebuie să îl aibă o persoană este 12.  40% dintre bărbaţi şi 49% dintre femei au afirmat că numărul ideal de parteneri se situează între 10 şi 15, 12 parteneri reprezentând numărul perfect. ,,Numărul magic''  reprezintă faptul că un individ este ,,aventuros, liberal şi tranzitoriu'' din punct de vedere sexual, conform sondajului realizat asupra unei majorităţi feminine şi masculine.  

Pe de altă parte, peste 70 dintre bărbați și 66 dintre femeie sunt convinși că numărul magic ar trebui să fie sub 10. Resprezentații site-ului susțin că  ,,lipsa de experienţă sexuală şi lipsa asumării riscurilor în dormitor,'' în timp ce peste 19 parteneri sexuali indică faptul că ,,individul este extrem de greu de satisfăcut sau egoismul exagerat''.

La capitolul dezvăluri despre foștii parteneri bărbații și femeile nu au mai căzut de acord. Aproximativ 53% dintre bărbaţi şi-ar dori să ştie câţi parteneri sexuali a avut persoana cu care se află în relaţie înaintea sa, în timp ce 45% dintre femei au fost de acord cu acest aspect, scrie Descopera.ro.