Evenimentul Zilei > Actualitate > Nucleara! Alexandra și Luiza sunt în viață?! Probele care răstoarnă cu totul cazul Caracal
Nucleara! Alexandra și Luiza sunt în viață?! Probele care răstoarnă cu totul cazul Caracal

Nucleara! Alexandra și Luiza sunt în viață?! Probele care răstoarnă cu totul cazul Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a aruncat bomba. Noi probe au fost descoperite în cazul Caracal. Alexandra și Luiza ar putea fi încă în viață.

Tonel Pop susţine că au fost descoperite probe noi, care vor „arunca în aer” cazul Caracal. Este vorba de mai mulți martori care au fost audiaţi deja.

„Au durat destul de mult audierile pentru că se conturează o rețea infracțională extraordinară a lui Dincă, sunt probe noi, au fost mai mulți martori audiați. Pot să vă spun că se conturează probe clare care aruncă în aer acest dosar atât de subțire”, a spus Tonel Pop.

Recent, a fost încheiată şi expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au ajuns la concluzia că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor pe care le-a mărturisit.

În ceea ce le privește pe cele două victime, criminalul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Referindu-se la Luiza Melencu, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea ar fi murit pe loc.

Se pare că, la o primă vedere, medicii au conchis că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins, scrie Cancan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.