Evenimentul Zilei > Monden > Nu se câștigă doar din manele. Averea celei mai bogate cântărețe de muzică populară
Nu se câștigă doar din manele. Averea celei mai bogate cântărețe de muzică populară

Nu se câștigă doar din manele. Averea celei mai bogate cântărețe de muzică populară

Gabriela Nistor este o cunoscută interpretă de muzică populară din Sibiu și o femeie de afaceri de răsunet. Artista și-a prezentat rețeta succesului și și-a prezentat luxoasă vilă, comparabilă doar cu ce vezi prin scenariile de film, americane.

 

Cea mai bogată cântăreață din muzica populară, Gabriela Nistor a plecat de la o căsuță mică pe care a transformat-o într-o vilă de peste un milion de euro.

Ea le-a prezentat declarând că majoritatea și nu sunt deloc puține, sunt făcute chiar de mâna mamei sale.

Cunoscuta cântăreanță și-a prezentat frumoasă locuință în direct la Antena Stars, alături de frumoasele și numeroasele costume populare cu care își face apariția pe scenă.

Mai apoi Gabriela Nistor și-a prezentat și îmbrăcămintea pentru ocazii precum și vastele perechi de pantofi, printre care cea cumpărată de soțul său, care este foarte scumpă.
Gabriela Nistor s-a lansat în muzica populară la nivel național în urma unui festival de muzică ce a avut loc la Sibiu și la care partener a fost TVR. Au urmat câteva filmări la București, iar notorietatea a venit ca de la sine. Au urmat concerte în toată țara și chiar în străinătate. În liceu a studiat vioara și pianul, instrument studiat și de fiul ei.

Cântăreața de muzică populară s-a înscris, la vârsta de 31 de ani, la Facultatea de Științe din cadrul Universității „Lucian Blaga”, la specializarea Etnologie și Sociologie. Între timp și-a terminat studiile, dar în afara doinelor și hațeganelor pe care le-a cântat alături de fratele ei, a investit și în afaceri.

Proprietară a unui motelului și restaurant ea a desfășurat și afaceri și în transportul rutier de mărfuri. Statul de busniess women i-au dat posibilitatea ca pe lângă vila care se învârte după soare

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: