Evenimentul Zilei > Actualitate > Nu, nu e Robinson Crusoe, e celebrul Leonardo DiCaprio pe străzile din New York
Nu, nu e Robinson Crusoe, e celebrul Leonardo DiCaprio pe străzile din New York

Nu, nu e Robinson Crusoe, e celebrul Leonardo DiCaprio pe străzile din New York

Barbă stufoasă, ținute neglijente, atitudine plictisită, ușoară lehamite, mers târșâit. Greu de crezut că Leonardo DiCaprio de pe străzile New Yorkului e același superstar ferchezuit care le zâmbește admiratorilor, degajat, de pe copertele celor mai celebre reviste ale lumii. Greu de recunoscut în acest bărbos cu atitudine de hipster pe cel mai bine plătit actor de la Hollywood, care, pentru un singur film, încasează în jur de 25 de milioane de dolari.

 Starul în vârstă de 40 de ani pare complet rupt de tot ce se întâmplă în jur chiar și atunci când este înconjurat de prieteni, la o terasă din centrul metropolei americane. Butonează telefonul și nu participă la discuții. Potrivit tabloidelor, superstarul nu a mai fost văzut în compania unei femei de la sfârșitul anului trecut, când s-a despărșit de modelul Toni Garrn, în vârstă de 22 de ani. Situație destul de stranie având în vedere că starul este considerat un crai autentic.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.