Evenimentul Zilei > Monden > Nu mai contenesc atacurile din SUA. Unchiul lui Meghan Markle o desfiinţează pe ducesă
Nu mai contenesc atacurile din SUA. Unchiul lui Meghan Markle o desfiinţează pe ducesă

Nu mai contenesc atacurile din SUA. Unchiul lui Meghan Markle o desfiinţează pe ducesă

După atacurile din partea tatălui, fratilor, acum a venit rândul unchiului de 80 de ani al lui Meghan Markle să o atace extrem de urât.

„Nepoata mea îi poartă ranchiună lui Kate”, afirmă bătrânul unchi de parcă ar locui la Casa Regală şi ar şti cum stă treaba între cele două cumnate.

„Şi-a uitat familia: este vicioasă şi încrezută”, continuă fratele tatălui ei. Atacul lui Mike Markle, de 80 de ani, unchiul Ducesei şi fost diplomat a declarat: „Mereu am suportat-o şi ajutat-o, dar ea şi-a lăsat familia la spate, a uitat de noi, după ce am ajutat-o atât de mult”.

O primadonă care nea-a întors spatele

Cuvintele fratelui tatălui lui Meghan Markle, relatate de Daily Mail, vin după acuzele deja formulate în privinţa soţiei principelui Harry de către alţi membri ai familiei sale. Începând cu tatăl Thomas, trecând pe la sora Samantha, până la fratele Thomas junior. Mike Markle n-are îndoieli : „Meghan a fost o viciată, o primadonă care ne-a întors spatele. Nu înţeleg de ce la nunta sa nu a invitat numeroasele persoane care fac parte din viaţa ei, ar fi fost atât de frumos”.

O râzgâiată

„Tatăl său, Tom, a petrecut cu ea mult timp faţă de alţi copii, i-a fost mereu alături în tot cea ce a întreprins. A fost râzgâiată, iată de ce comportamentul său de acum, atât de încrezut”, a mai spus unchiul de 80 de ani al Ducesei.

Este imatură şi poartă ranchiună din cauza originii sale

Mike Markle, a comentat presupusele tensiuni dintre nepoata sa, Meghan şi Kate Middleton, soţia principelui William. „Poate îi poartă ranchiună din cauza originii sale, de ceva legat de trecut. O percep după felul în care se raportează la diferite persoane, nu numai cu familia sa. Legându-mă de acest aspect, s-ar putea zice că e puţin imatură”, a concluzionat omul.

Unchiul Mike

Unchiul înstrăinat de Meghan, în vârstă de 80 de ani, a declarat pentru DailyMail.com că nu „înțelege” modul în care este „familia ei tratată”. Suferă de boala Parkinson și de inima fragilă

Familia lui Meghan din SUA

În imaginea de mai sus de la stânga la dreapta: (așezat) Unchiul lui Meghan, Frederick 'Dismas' Markle, unchiul Mike Markle, Meghan, bunica Doris Markle, (în picioare), vărul David Markle, vărul Nick Markle, vărul Traci Todd, vărul Trish Gallup, tatăl Tom Markle Sr, mătușa Toni Markle