Evenimentul Zilei > Social > Alertă în România! Polițiști atacați cu coasa și împușcături
Alertă în România! Polițiști atacați cu coasa și împușcături

Alertă în România! Polițiști atacați cu coasa și împușcături

Doi polițiști din Dâmbovița au intervenit duminică seară pentru aplanarea unui scandal. Nu mică le-a fost mirarea când au fost atacați cu coasa.

Ca să scape de atacul dement, oamenii legii au fost nevoiți să-și folosească armele.

„IPJ Dâmbovița a fost sesizat prin 112 despre faptul că un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, moment în care agresorul a fugit în curtea de domiciliu și a ieșit cu o coasă, agresându-i pe cei doi polițiști.

Având în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenții de poliție a efectuat un foc de armă către agresor. În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior de către agentul de poliție”, a transmis IPJ Dâmbovița.


VIDEO. Bătaie generală, pe plajă! Polițiștii au fost atacați cu șezlonguri și umbrele

Declarații de presă după înmormântarea interlopului Emi Pian. LIVE TEXT

Atât agresorii, cât și cei doi polițiști, care au suferit mai multe răni, au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale

La fața locului s-au deplasat mai multe forțe de poliție și SAS.

Atacul a avut loc la doar câteva ore după ce purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Interne mulțumea pe un ton triumfalist celor care s-au ocupat de asigurarea securității la priveghiurile și înmormântarea liderului clanului Duduienilor, interlopul Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână în urma unui scandal izbucnit de la o partidă de barbut.

„Conducerea ministerului aduce mulțumiri efectivelor care au acționat în ultimele zile pentru protejarea cetățenilor din întreaga țară, într-un context extreme de dificil. Fiecare aglomerare de oameni presupune anumite riscuri. Colegii noștri au luat măsuri graduale și specifice

Ordinea publică a fost păstrată și nu am avut situații de risc pentru oameni. Persoanele care au încălcat legea au fost sancționate”, a declarat Monica Dajbog, duminică, după ce zeci de persoane s-au înghesuit la proveghiul interlopului, ținut la domiciliul acestuia în loc de capelă, încălcând astfel și regulile sanitare privitoare la pandemie.